Groupama Zavarovalnica vedno podpira najboljše

Groupama Zavarovalnica vedno podpira najboljše
Z velikim veseljem in ponosom smo spremljali letošnje svetovno prvenstvo v kolesarstvu, kjer so naši izjemni kolesarji in kolesarke znova dokazali, da sodijo v sam vrh svetovnega športa. Zahvaljujemo se Kolesarski zvezi Slovenije za povabilo in nepozabno doživetje, ki smo ga imeli priložnost izkusiti ob spremljanju te izjemne športne prireditve.

Še posebej čestitamo vsem slovenskim predstavnikom, ki so s svojimi izjemnimi nastopi na letošnjem prvenstvu poskrbeli za izjemno promocijo Slovenije in slovenskega športa na globalni ravni. Slovenija bo svetovno prvenstvo vsekakor pomnila po izjemnih dosežkih in nepozabnih trenutkih.

Čestitamo našemu svetovnemu prvaku Tadeju Pogačarju, ki je s svojo odličnostjo in predanostjo športu postavil nov mejnik. Prav tako pa gre zahvala celotni slovenski ekipi, ki je s svojo energijo in zavzetostjo dosegla te izjemne rezultate.
Resnično smo ponosni, da smo lahko kot pokrovitelj Kolesarske zveze Slovenije del te izjemne zgodbe, ki nas navdihuje in motivira. Veselimo se novih priložnosti in izzivov, ki jih prinašajo prihodnji športni dogodki.
Natisnite stran