Svetovno znana kolesarska ekipa Groupama-FDJ gre naprej - partnerstvo podaljšano do leta 2027

26.08.2024.
Svetovno znana kolesarska ekipa Groupama-FDJ gre naprej - partnerstvo podaljšano do leta 2027
 
Glavni igralec v svetu profesionalnega kolesarstva od ustanovitve ...
Svetovno znana kolesarska ekipa Groupama-FDJ gre naprej - partnerstvo podaljšano do leta 2027
 
Glavni igralec v svetu profesionalnega kolesarstva od ustanovitve ekipe Groupama-FDJ leta 2018, Groupama, z veseljem podaljšuje svoje partnerstvo s francosko ekipo do leta 2027.
Podprta z obnovljenim zaupanjem svojih dveh glavnih partnerjev, Groupame in FDJ, se kolesarska ekipa Groupama-FDJ namerava še naprej uvrščati med najboljše ekipe na svetu in dosegati nove prestižne rezultate.

Pri doseganju teh ciljev se ekipa pod vodstvom glavnega menedžerja Marca Madiota lahko zanese tudi na Thierryja Corneca, nedavno imenovanega kot namestnika glavnega menedžerja in na nadaljnji razvoj več notranjih oddelkov ekipe, da bi tako nadaljevali s strukturiranjem ekipe in izboljševanjem športne odličnosti.

»Ključni igralec v profesionalnem in amaterskem kolesarstvu, Groupama, je sponzor, ki svoje zaveze gradi na dolgi rok. Prepričani smo, da lahko skupaj dosežemo še več. To obnovljeno zaupanje, ki vključuje podporo kolesarski ekipi do leta 2027, je dober prikaz moči Groupaminega DNK-ja, ki postavlja kolektivno delovanje v središče svojih prizadevanj. Ta kolesarska ekipa ima vse potrebne sestavine za vrhunske dosežke. Zato bo 58.000 zaposlenih in izvoljenih predstavnikov Groupame s ponosom in ambicijo še naprej podpiralo in spodbujalo prvake kolesarske ekipe Groupama-FDJ,« je ob tej priložnosti poudaril Thierry Martel, generalni direktor skupine Groupama.

 

Podaljšanje partnerstva s kolesarsko ekipo Groupama-FDJ ponazarja predanost celotne skupine Groupama kolesarstvu, športu in strasti, ki združuje milijone navijačev.
Poleg tega bo kolesarska ekipa Groupama-FDJ nadaljevala svojo zavezanost raziskavam in razvoju, med drugim prek treningov, prehrane in opreme, ter nadaljevala z vlaganjem v prihodnost, predvsem prek kontinentalne kolesarske ekipe La Conti, ki podpira, razvija in zagotavlja mlade talente.
Natisnite stran